Waar kun je mij voor bellen?

Kun je wel wat sturing of begeleiding gebruiken om met je partner in gesprek te gaan? Omdat je niet goed weet waar te beginnen. Of omdat jullie samen steeds in dezelfde cirkel terecht komen. Of misschien omdat een derde soms blinde vlekken kan benoemen waar je je (dus) niet bewust van bent.

Neem gerust contact met me op voor het:

  • Nagaan van de momenten die voor verwarring zorgen
  • Verdiepen van je relatie omdat je weet dat er méér in zit
  • Ontdekken of/dat je partner er voor je is, júist als je het zelf allemaal even niet meer weet
  • Aangrijpen van een nieuwe kans om je echt met je partner verbonden te voelen.

Daar begeleid ik jullie graag bij. Het enige wat jullie nodig hebben: goede moed (of een sprankje hoop) en het lef om je binnenwereld en die je van partner nieuwsgierig te onderzoeken. We volgen hierbij de EFT-aanpak die emoties als ingang neemt tot verandering.

Bel of app me gerust op 06-26173069.

Of mail me via karin@vivarti.nl

Ervaring

Ik heb de basisopleiding tot EFT therapeut gevolgd bij Stichting EFT Nederland.

Samen met mijn partner ben ik huwelijksmentor van verschillende jonge stellen. Ook hebben we verschillende relatiecursussen gegeven.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van verandermanagement en veranderen.

Mijn kracht zit in het afstemmen op degene(n) tegenover mij. Doorvragen, verdiepen, vertragen en verbinden. Mijn nuchterheid en openheid werken ontwapenend. Hoewel EFT over emoties gaat zijn de EFT-aanpak en ikzelf verre van zweverig. Met beide benen op de grond tot verdieping komen. Daar houd ik van en begeleid ik anderen graag bij.